St. Michaelsberch 9 | 8831 ZM Winsum (frl) | Bel: 0517 341917

Wie & Waarom

Cnossen & Van der Vaart zijn de achternamen van Douwe en Bram. De zwagers hebben sinds 1998 hun eigen autobedrijf in Winsum (Fryslân).
Daarvoor werkten wij, Douwe en Bram in loondienst en in de vrije uurtjes konden we niet van auto’s afblijven. Of het nu kwam door ons enthousiasme, maar steeds meer mensen begonnen ons zelf te benaderen met de vraag of we hun voertuig even onder handen wilden nemen. En ja, omdat we ook wel een beetje een eigen wijze van werken hebben, vonden we dat het tijd werd voor een eigen bedrijf. En niet onbelangrijk... onze vrouwen steunden ons hierin!
We zijn snel gegroeid en door de mond-tot-mondreclame kwamen er steeds meer klanten bij. In 2000 konden we daarom op het huidige adres al nieuwbouw realiseren. Een jaar later kwam Bert Tigchelaar ons team versterken in de werkplaats. En sinds 2010 is Bertus Lunshof alweer bij ons. In december 2021 is Bert bij een andere werkgever gaan werken. Per 1 januari 2022 maakte Folkert Jan Cnossen ons team weer compleet. 

 

Waarom Autohuis Winsum?

 
Een eigen garagebedrijf betekent dat we klanten kunnen helpen zoals we zelf ook geholpen willen worden. Daarnaast hebben wij het liefst één-op-één contact met de klant, omdat we houden van korte lijnen en heldere afspraken. Problemen zijn er om opgelost te worden. We maken die liever niet groter dan ze zijn. Misschien komt dat alles wel door onze Friese nuchterheid.
Onze doelstelling is volgens ons wel aardig goed uitgepakt, want intussen zijn er vele honderden en vooral tevreden klanten. We krijgen dan ook vaak van hen te horen dat het weer ‘mear as klear’ is. Dat vinden we zo belangrijk, dat we er ons motto van hebben gemaakt.

Kennismaken?

Wij vinden het leuk dat onze klanten ook zomaar even bij ons langskomen. Soms gewoon voor een praatje, maar bijvoorbeeld ook omdat men last heeft van een piepende ruitenwisser of een dashboardlichtje dat maar blijft branden. Eventueel is er tijd voor een kopje koffie en indien het mogelijk is om het ongemak direct te verhelpen, dan doen we dat.
Kom daarom gerust eens langs bij Autohuis Winsum en maak kennis met Bram, Douwe, Bertus en Folkert Jan. Direct een afspraak maken? Bel 0517-341917. Uiteraard mag dat ook bij acute problemen of extreme pech.

Kenmerken
 

 
Nb. Autohuis Winsum is aangesloten bij BOVAG.