Wat is een kentekenloket?

Heb je een auto gekocht van een particulier? Dan moet ook het kenteken van de auto op jouw naam komen te staan. Dat kan vanaf heden ook bij Autohuis Winsum. Lekker in de buurt en alle autokennis is bij ons aanwezig. Wel zo handig! Wij hebben allerlei diensten en aanbiedingen die de koper meer zekerheid bieden. Dit is natuurlijk ook prettig voor de verkoper, want zo verkoop jij je auto sneller en beter.

Koper

Nieuwe auto op het oog, maar wil je meer zekerheid? Het Kentekenloket doet voor jou een gratis kilometercheck! Dan ben je er zeker van dat de kilometerstand klopt en kom je niet voor onaangename verassingen en kosten te staan. Zo bieden we nog veel meer diensten.

Bekijk alle voordelen

Verkoper

Elke maand bezoeken ruim 1 miljoen potentiële autokopers Marktplaats.nl. Hoe zorg je ervoor dat ze jouw auto kiezen? Bied ze meer zekerheid met het Kentekenloket! Met een kilometercheck, APK of aankoopkeuring neem je onzekerheden weg. Resultaat: een onderscheidende advertentie en jouw auto sneller verkocht. En je schrijft er meteen het kenteken over.

Bekijk alle voordelen